Rusland kiest voor omvangrijke installatie van Manter

Na een periode van hard werken en veel toewijding van onze medewerkers en onze Russische dealer APH Russia, heeft Manter een buitengewoon project afgerond met 6 lijnen, voor 5 soorten groenten in 8 verschillende verpakkingstypes. Het resultaat is een project waar we als Manter trots op kunnen zijn.

6 lijnen voor 5 soorten groenten en 8 verschillende verpakkingstypes

Flexibiliteit en goed overleg

Na een uitvoerige inventarisatie van de wensen van de klant is Manter tot een ontwerp gekomen dat volledig is afgestemd op de situatie bij de klant. Het gaat hierbij vooral om een flexibele oplossing voor kleinverpakkingen met verschillende verpakkingstypes zoals punnets, clamshells en netverpakkingen. Het eindresultaat mag er zijn! Een uitgekiend verpakkingsstation met accurate wegers en verschillende verpakkingsmachines, aangevuld met balers en palletiseerinstallaties. En dat alles zoveel mogelijk zelfstandig functionerend, zonder onnodig handmatig werk.

Aftersales service

Na de installatie van de verschillende machines is het werk nog niet gedaan. De komende periode staat Manter nog steeds klaar met raad en daad voor eventuele vragen en finetuning van de afstellingen van de machines. Op deze aftersales service mogen onze klanten de gehele levensduur van de machines rekenen.

Bekijk hier de compilatie die wij ter plaatse hebben gefilmd.