Revolutionaire app voor Manter

Stel je voor: Een extra onderdeel moet besteld worden. Dit onderdeel moet zo spoedig mogelijk vervangen worden , want anders gaat er veel kostbare productie tijd verloren. Echter, je hebt geen toegang tot de installatie handleiding, je hebt geen mogelijkheid omaftersales te bereiken, en mocht je iemand te spreken krijgen dan zijn er vele vormen van miscommunicatie vanwege een taalbarrière. Dit zijn maar een aantal redenen die tot een verlengde levertijd kunnen zorgen. Het kost tijd, en indirect ook geld.

Hoe werkt de app?
Het verkrijgen van een gedetailleerde blik van de binnenkant van de machine, was nog nooit zo makkelijk. Door het gebruik van een applicatie op een mobiele telefoon, kan Manter een machine visualiseren met de serienummer van registreerde klanten. De monteur kan specifiek gekozen onderdelen demonteren, door middel van de grafische gebruikersomgeving en de benodigde onderdelen bestellen.

De applicatie kan de juiste onderdelen selecteren in een paar simpele stappen, door gebruik te maken van het visuele aspect van het ontwerp. De verschillende onderdelen, assemblage, en componenten kunnen worden geselecteerd, wat ondersteunend moet werken bij het uitleggen van het probleem dat zich voordoet. Wanneer verdere actie ondernomen moet worden, bijvoorbeeld een nieuw onderdeel moet besteld worden, kan de gebruiker het kapotte onderdeel selecteren. Het is slechts een kwestie van tijd voordat het verzoek bij Manter present is. Een goede prijsschatting kan dan vast gesteld worden.
Nadat het verzoek is ontvangen, is het mogelijk voor Manter om de prijsnotering te verzenden. Na volledige acceptatie van beide kanten, wordt het pakketje zo snel mogelijk verzonden om de stilstand van de machine te minimaliseren. Door het verminderen van de tijd waarop een defect ontdekt wordt, tot het ontvangen van een nieuw onderdeel, wordt de klantenservice verbeterd. De klant ontvangt de onderdelen sneller, en Manter kan z’n klanten tevreden houden door de snelle service. Het gebruik van het visuele aspect helpt in het tegengaan van verwarring dat zou kunnen ontstaan tijdens een gesprek via de telefoon.

Standaard functies:
Beschikbaar voor iOS en Andriod
Windows versie voor PC
Rotatie/ 360 graden zicht
“Touch control” voor meer details
Het aan en uitzetten van onderdelen
Informatie van de onderdelen