Manter en het coronavirus (COVID-19)

Het is u vast niet ontgaan dat het coronavirus inmiddels ook grote invloed heeft op het bedrijfsleven. Omdat we als Manter een actieve bijdrage leveren aan de voedselketen, willen we ondanks alles, het serviceniveau op het hoge niveau houden wat u van ons gewend bent.

Om de gezondheid van medewerkers én onze bezoekers te beschermen, is het protocol omtrent bedrijfshygiëne aangescherpt. Elk bezoek wordt kritisch beoordeeld en indien mogelijk worden er andere contactmogelijkheden voorgesteld, zoals via telefoon of e-mail. De website blijft uiteraard 24/7 beschikbaar voor verder informatie en/of offerteaanvragen.

Service

Onze servicedienst blijft onveranderd bereikbaar. Wij proberen zoveel mogelijk een telefonische en/of online service-oplossing te vinden voor uw storingen. Mocht dit niet afdoende zijn, dan wordt in overleg met u en ons management een bezoek ingepland.

Verkoop en administratie

De collega’s van de afdelingen verkoop en administratie werken daar waar mogelijk vanuit kantoor en huis en zijn onverminderd telefonisch bereikbaar. Zijn er zaken die besproken moeten worden dan kan dit via telefoon, e-mail of WhatsApp.

Logistiek

Het logistieke proces (zowel inkomend als uitgaand) vindt normale doorgang, zoals u van ons gewend bent. Onze logistieke collega’s zetten leveringen klaar en verzorgen verzending, maar vermijden persoonlijk contact. Een maatregel is dat externe logistieke medewerkers niet langer ons pand mogen betreden.

Bezoek kantoor

Bezoek op kantoor van toeleveranciers, vertegenwoordigers, klanten etc. is, tenzij strikt noodzakelijk, niet toegestaan. Alle geplande bijeenkomsten en / of bezoeken worden afgezegd tot 6 april 2020 en worden via digitale kanalen uitgevoerd waar nodig. Dit kan per e-mail, telefoon, skype of WhatsApp.

We volgen de adviezen van het RIVM en kabinet op. Indien er belangrijke ontwikkelingen zijn zullen wij daarop anticiperen.

Voor alle zekerheid willen we benadrukken dat onze huidige dienstverlening doorloopt zoals u van ons gewend bent en wij zetten ons er 100 procent voor in om de gevolgen voor u zoveel mogelijk te beperken.

With kind regards,

Manter International B.V.