Manter Balance 27 & 28

Manter Balance 28

Bij het ontwerpen en bouwen van machines heb je niet alleen te maken met de directe klant, maar ook met de eindgebruiker van het eindproduct. Het is belangrijk om ook rekening te houden met de wensen van de eindgebruiker en de ontwikkelingen in de markt. Dat is tenslotte waar de directe klant ook rekening mee moet houden. In deze Manter Balance laten we zien op wat voor manieren dit zich vertaalt in het ontwerpen en bouwen van machines.

Aan de hand van de Spaanse markt worden hier voorbeelden van gegeven en komt ook onze Spaanse partner aan het woord. Hij vertelt over de groei van de AGF-markt in Spanje en de ontwikkelingen in Spanje.
Gedacht vanuit de wensen van de consument en supermarkten, is de RSB-P Pouch een machine die precies in dit straatje past. Deze machine geeft antwoord op de groeiende vraag naar pouchzakken, maar geeft de directe klant ook meer flexibiliteit. Zo kan er sneller en makkelijker aan de vraag van de consument worden voldaan.

manter 28-ned_lresv2

 

Manter Balance 27

Innovatie is het thema van deze Manter Balance. Een erg belangrijk aspect waar Manter continu mee bezig is. In deze Manter Balance lees je hier mooie voorbeelden van, zoals het wegen van hondensnacks. De Manter Baler wordt in het zonnetje gezet, een machine die veel wordt verkocht. Ook stellen wij een nieuwe collega voor die per 1 mei werkzaam is bij Manter.

manter 27-ned_lrv2