Manter Balance 23 & 24

Uitbreiding is het hoofdwoord van deze Manter Balance.
Onze geplande nieuwbouw is gereed met een nieuwe kantine voor de medewerkers en een grote nieuwe presentatie ruimte om onze klanten te ontvangen.
Naast deze ruimte is er een extra productiehal gebouwd. Alhier hebben we onze eigen productie uitgebreid om sneller te kunnen reageren op aanpassingen en specials.

Het hoofdartikel gaat over onze klant Easterday in Amerika. Easterday heeft recentelijk een compleet nieuwe Manter lijn in Florida in gebruik genomen. Waarbij de lijn bestaat uit een weger met 4 verschillende verpakkers. Allen op afstand te bedienen middels Manter Control.
Ook is ons eigen kantoor in Spanje, Manter Iberica, uitgebreid met 2 medewerkers. Naast onze man Albert Llaguerri is zijn nieuwe collega Javier Barranco het team komen versterken om de sterk groeiende markt te kunnen bedienen. Raquel Gomez gaat de verkoopbinnendienst en de administratie verzorgen.
Verder een artikel over de MD14 XL weger, DE weger voor het nauwkeurig en snel afwegen van grote gewichten.
De MBP, de zakaanhanger, is verkrijgbaar in 2 versies, 1 voor lage snelheid en 1 meer uitgebreide Hoge snelheid versie voor oa 50kg Jutezakken. De MBP HS zal te zien zijn tijdens de komende Interpom in Belgie.

Naast uitbreiding van de fabriek in Emmen wordt het productenpakket ook verder uitgebreid. Zo is er nu een weger ontwikkeld speciaal voor diep gevroren vis produkten. In deze markt gelden nog weer strengere eisen aan de machine. Het is echter een markt die zeer dicht ligt bij de huidige Manter markt, iets wat deze klanten zelf hebben waargenomen. Zij hebben Manter uitgenodigd de aanpassingen te maken zodat zij de machines konden kopen. Mooi om te merken dat kwaliteit wordt gezien.
manter 24-ned_DEF

Manter Balance 23
Vernieuwend, dat is het hoofdwoord van deze, ook weer, nieuwe uitgave van Manter Balance. Allereerst staan we vol trots stil bij ons nieuwe bedrijfslogo, voorzien van een nieuwe uitstraling en frisse kleuren. Zoals bij iedere modernisering zijn vooraf veel ideeën voorbij gekomen. Hieruit is een weloverwogen keuze gemaakt, en we hebben uiteindelijk een zeer herkenbaar en modern uithangbord dat past bij onze denk- en werkwijze als machinebouwers. Het beeldmerk is weliswaar aangepast, de identiteit is hetzelfde gebleven.

Ook vernieuwend zijn de verschillende nieuwe installaties die we de laatste tijd wereldwijd hebben verkocht. Zo draait sinds kort in Finland een nieuwe weeg- en verpakkingslijn compleet uitgevoerd in rvs, die we in nauwe samenwerking met partner APH uit Joure hebben afgeleverd. De weger was al enige tijd in rvs beschikbaar en nu zijn ook de verpakkingsmachines in rvs uitgevoerd. Op de betreffende verpakker is een tape-unit geïnstalleerd met een printer die op de tape zelf kan printen. Verder is in Canada het nieuwe Manter Control geïntroduceerd. Hiermee kan de klant vanaf één centraal punt alle machines instellen. Nog meer vernieuwende noviteiten in het programma van Manter zijn diverse aanvullende machines in de verpakkingslijn die het weeg- en verpakkingsproces nog sneller en vloeiender kunnen laten verlopen. Zo hebben we de nieuwe Manter CheckWeigher in ons programma en een dozenvuller. Ook hebben we een nieuw model Punnet of schaaltjesvuller en keuze uit verschillende omverpakkers. Kortom, Manter levert meer dan alleen wegers.

We hopen dat u bij het lezen over al onze vernieuwingen zelf ook (weer) nieuwe inspiratie krijgt. Wij denken graag met u mee. Is uw belangstelling voor onze machines gewekt? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
manter 23-ned