Manter Balance 21 & 22

Snel en efficient. Zijn 2 van de kernwoorden die steeds meer betrekking hebben op onze markt. De verpakkers moeten vandaag de producten zo snel en efficiënt mogelijk verwerken. De supermarkten, verwachten dat alles op tijd aangeleverd wordt zodat deze vers beschikbaar zijn voor de consument.

In deze Manter Balance staat een Spaanse klant die net geinvesteerd heeft in een Manter lijn. Middels deze lijn is hij in staat om in een kortere tijd, dan voorheen, snel, nauwkeurig en efficient zijn producten te verpakken.
Daarnaast aandacht voor de grootste weger in het assortiment, de MD20. Deze weger is speciaal ontwikkeld om een combinatie van snelheid en nauwkeurigheid te combineren. Deze weger kan een capaciteit halen tot 100 slagen per minuut.

Een update over de Manter MMG. Dit is een door Manter aangepaste router in de weger waardoor Manter hulp op afstand aan de klanten klanten kan aanbieden. De MMG heeft zich de laatste tijd bewezen door de de klanten die geholpen zijn op afstand.

Manter is druk bezig met het uitbreiden met een derde Produktiehal. Nu wordt er nog op een afstand een locatie gehuurd voor opslag van Framewerk. Om toch efficienter te werken wordt nu alles op 1 lokatie gecentreerd. Als alles volgens plan gaat moet de nieuwe Hal eind dit jaar gereed zijn voor productie. Halverwege komend jaar moet de nieuwe kantine en presentatieruimte gereed zijn.
Manter bereid zich voor op de toekomst met de uitbreiding en wil daardoor de klant snel en efficiënt kunnen helpen.
manter22_ned

Manter Balance 21
Aan ons als fabrikant van weeg- en verpakkingsmachines wordt steeds meer advies gevraagd naar machines die aan ons gerelateerd zijn.
Hierbij wordt er steeds vaker verwacht dat wij als middelpunt alle machines vervolgens met elkaar laten werken. Verwacht wordt dat we dan 1 aanspreek parnter te zijn voor de gehele verpakkingslijn i.p.v. verschillende bedrijven. Een voorbeeld daarvan is een recent project in Duitsland waarbij we het wegen en verpakken leveren, maar ook het op de juiste manier van aanleveren van de zakken naar de robot.

Een goed voorbeeld van het totaalpakket leveren van machines is onze dealer in de USA, Volm. Volm heeft een VEST ( Vol Equipment Solutions Team ) opgericht speciaal om klanten van A – Z te kunnen bedienen. In deze Manter Balance een uitgebreid verhaal over Volm en hun VEST team.

Daarnaast een artikel over onze nieuwste aanwinst, de Manter MBP 2. De Manter Bagplacer die automatisch zakken aanhangt onder de vulopening van een half-automaat. Deze nieuwste generatie zakaanhanger kan capaciteiten tot 20 zakken per minuut bij 25kg verwerken. Met gepatenteerde technieken heeft deze zakaanhanger volledige controle over de zak van begin tot eind.

Een kort artikel over 2 machines die we recentelijk geleverd hebben bij het project in Duitsland. Een verpakking afschuifer en verpakking positioneerder. Deze 2 machines zorgen ervoor dat de verpakking op het juiste moment op de juiste plaats gelegd/geplaatst wordt.

Zoals u ziet zijn er nog steeds volop ontwikkelingen en vernieuwingen. Manter zal, als aanspreek partner voor verpakkingsoplossingen, zich in de toekomst ook meer gaan richten op totaal oplossingen.
manter 21-nl_druk