Manter Balance 25 & 26

Service is een belangrijk onderdeel van Manter. Als u als klant een machine bij Manter aanschaft wilt u ook dat deze z.s.m. worden opgelost zodat u verder kunt gaan met uw productie.
Manter heeft de laatste jaren veel geinvesteerd in het online contact houden met de machines. Dit is mogelijk middels de Manter Machine Gateway, ondersteuning op afstand. Middels deze Gateway kan Manter uw machine zien op het kantoor, de software doorlopen en daar waar nodig adviezen geven om de machine anders af te stellen. Dit was in het begin alleen mogelijk voor de wegers maar nu ook voor de verpakkingsmachines.

Manter komt nu met een uitbreiding van de Service verlening via de “Manter Service App”. Dit is een app die op android en IOS ondersteunt wordt. In deze Manter Balance een artikel over hoe de App werkt.
Ook in deze uitgave een artikel van de klant Bauer in Oostenrijk. Deze klant heeft recentelijk gekozen voor een nieuwe Manter Installatie. Een nieuwe MD16, meest flexibele weger in de markt, samen met een Clipper aan de ene zijde voor kleine gewichten. En een MBP-SAB combinatie aan de andere zijde voor de grote gewichten.
Uitgelicht als machine hebben we een artikel over de M12i Fi. Dit is een nieuwe weger in ons assortiment die gebruikt wordt in de Vis industrie.

manter 26-ned_DEF

Manter Balance 25
Uitbreiding 2.0 is het thema van deze nieuwsbrief. Waar in de vorige uitvoering van de nieuwsbrief sprake was van uitbreiding moet er nu eigenlijk alweer gesproken worden over de volgende. Manter groeit op dit moment erg snel, in een tempo die maar moeilijk is op te vangen. Aan de ene kant is het mooi voor het bedrijf omdat het aantoont dat er dankzij alle inspanningen een groei gerealiseerd wordt, aan de andere kant is het een grote uitdaging om alles in goede banen te leiden.
Zo zien we wederom dat een bedrijf flexibel moet zijn zodat het zich snel en inefficiënt kan aanpassen aan de omstandigheden.

Ondanks deze groei met alle aandacht van dien wordt er zeker niet stil gestaan op de ontwikkelings afdelingen. In deze nieuwsbrief opnieuw een aantal voorbeelden daarvan. Zo zijn er ontgwikkelingen op het gebied van kleinverpakking. Er is een nieuwe combinatie weger met 16 kleinere weegbakken geintroduceerd, de M16i V. De weger heeft alle weegbakken op één rij en is volledig in RVS uitgevoerd daardoor is de weger geschikt voor veel verschillende producten. Verder ook een artikel over de nieuwe Pouchfiller. Dit is een verpakkingsmachine die automatisch losse Pouches vult en sluit. De machine hebben is geïntroduceerd op de Fruit Logistica in Berlijn en had over aandacht niet te klagen.
Ook in deze Manter Balance een artikel over een mooi project dat geleverd is bij Synplants in Luxemburg waar een hele installatie geleverd is voor het automatisch wegen en verpakken van Pootaardappelen. Deze installatie bestaat uit een weger voor grote gewichten, MD14 XL met daarbij als verpakker een automatisch losse zakken machine in een combinatie van een MBP HS en een SAB HS.

Er is ook een artikel over de nieuwe website die onlangs online is gezet. Een website met veel mogelijkheden voor de klant en voor Manter om dit in de toekomst verder uit te bouwen.
MB25 DEF NL