Hoe TECHNOLOGIE je bedrijf ondersteunt

Het is niet langer voldoende om belangrijke beslissingen in een organisatie te nemen puur op basis van gevoel en ervaring. De weeg- en verpakkingsindustrie vraagt om steeds meer flexibiliteit en dus ook om een andere manier van bedrijfsvoering.

MMG

Met de Manter Machine Gateway (in het kort: MMG) heb je een tool in huis waarmee belangrijke data op een eenvoudige manier verzameld kan worden en hiermee het bedrijfsproces naar een hoger niveau getild kan worden. Hierbij is gebruiksvriendelijkheid de sleutel naar succes.

Verschillende levels

Alle MMG levels zijn voorzien van service mogelijkheden op afstand. De Manter service medewerker kan op deze manier service verlenen door eventuele storingen te verhelpen. Ook kan op deze manier meegekeken worden naar de instellingen van de machine om deze verder te optimaliseren.

Advanced

Als aanvulling op het basis level kan ook gekozen worden voor Advanced. Hierbij ben je zelf in staat om technische medewerkers en/of operators op afstand te voorzien van support. Hierdoor kan sneller geschakeld worden zonder al te veel onderbrekingen.

Analytics

Ten slotte de meest uitgebreide optie, Analytics. Met dit level is het mogelijk om naast de eerder genoemde opties ook uitgebreide data te verzamelen. Hiermee kunnen uitgebreide analyses gemaakt worden die helpen om het proces daar waar nodig te optimaliseren.

Voor alle levels is een stabiele internetverbinding noodzakelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u de brochure raadplegen of contact met ons opnemen voor advies van één van onze specialisten.