Direct leverbaar: een complete lijn met weger en half-automaat

Vanwege een annulering van een klant, kan Manter uit voorraad een M2 XXL met een SemiPack en elevator leveren. Dit is de ideale installatie voor de (poot)aardappel verpakker of uien-verwerker. Wilt u deze zomer grote gewichten met een hoge capaciteit wegen en verpakken, maar kunt u niet wachten op de lange levertijd van machines? Dan is dit uw kans!

De M2 XXL is een ideale weger voor grote gewichten met een weegbereik van 5 tot 25 kg. Grotere gewichten zijn mogelijk door meerdere stortingen te doen. Bij 25 kg kan een capaciteit tot 14 zakken per minuut worden gehaald. De weger is voorzien van 2 grote weegbakken met een lage valhoogte. Elke weegbak heeft drie trilgoten voor de toevoer van het product. Wanneer de weegbak bijna het vereiste gewicht heeft, worden de trilgoten 1 voor 1 gestopt om de toevoer te verminderen en zo een optimaal gewicht te bereiken.

De SemiPack is een half automatische verpakker voor enkele net-, jute- en papieren zakken. De machine is geschikt voor zakken van 10 tot 50 kg. Bij 25 kg kan deze verpakker tot 18 zakken per minuut verwerken. De zakken worden handmatig onder de vulopening geplaatst. De machine controleert de positie van de zak en geeft dan een signaal naar de weger om product te vragen. Na het vullen wordt de zak automatisch naar de naaikop getransporteerd voor het sluiten van de zak. Tijdens het sluiten van de zak kan een naailint worden toegevoegd.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, kunt u contact opnemen via +31 591 626300 of sales@manter.com

M2 XXL SemiPack