Bernal uien blijft concurrentie een stapje voor met nieuwe Manter installatie

In het zonnige zuiden van Spanje, produceert Cebollas Bernal sinds ruim 10 jaar verschillende soorten uien. Het familiebedrijf, opgericht door vader en zoon, Ginés en David Bernal, garandeert een top kwaliteit uien door strenge eisen te stellen aan hun gehele proces, van sorteren tot verpakken. Daarom zijn zij continue op zoek naar technologische verbeteringen. Want, zoals ze zelf zeggen: “De smaak zit in de kwaliteit”

Klanttevredenheid

Naast het sorteren en verpakken van uien, is Cebollas Bernal ook distributeur. De meeste Bernal uien worden in heel Spanje gedistribueerd. Met hun eigen vrachtwagens en bestelwagens spelen zij in op de vraag naar flexibele klantenservice om zo een hogere klanttevredenheid te bereiken. Naast distributie zijn er ook steeds meer klanten met specifieke verpakkingswensen, met verschillende gewichten en verpakkingsmaterialen.

Blijven verbeteren

Om nog beter te kunnen voldoen aan de stijgende vraag naar goede kwaliteit uien in diverse soorten en hoeveelheden, heeft Cebollas Bernal gekozen voor de kwaliteitsmachines van Manter. Er was een directe klik tussen vader en zoon Bernal en het Manter Ibérica team. Met de nieuwe installatie kunnen zij nog nauwkeuriger wegen en specifiek aan de verpakkingswensen van de klant voldoen. Met de M10 L in combinatie met de SemiPack, zijn zakken van 25 kilo geen enkel probleem. Maar ook de kleinere verpakkingen, zoals 10 kilo zakken of dozen, zijn realiseerbaar.

Van links naar rechts: David Bernal, Ginés Bernal en José Elices van Manter Ibérica S.L.